Rudolf Vizental, CITR: Ne chinuim sa atragem investitori straini in Romania, dar ajunsi aici nu au ce companii sa cumpere

Desi avem cea mai mare rata de crestere economica din Uniunea Europeana, domeniul insolventei ramane foarte activ si tumultuos, a declarat Rudolf Vizental, CEO CIT Resources, care apreciaza ca antreprenorii care se confrunta cu difcultati trebuie sprijiniti. "Antreprenorii care s­-au confruntat cu esecul sunt mai efcienti, mai atenti la pericole si estimeaza mai corect riscurile si oportunitatile. Ca atare, ei sunt indispensabili mediului de business romanesc. De asemenea, societatile de impact in economia autohtona care se afla in dificultate nu se pot insanatosi in absenta investitiilor, a strategiilor de turnaround si a sustinerii la nivel de comunitate. Comisia Europeana a finalizat o Directiva pre­insolventa, dar, pana cand aceasta se va implementa in Romania, vor mai trece cativa ani" a declarat seful CITR, pentru wall-street.ro .

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola