Silviu Grigorescu, Hanner: Urbanizarea nu se mai rezuma la constructia de cladiri multietajate. Romanii cauta un alt stil de viata, odata cu noua locuinta

De-a lungul timpului, dezvoltatorii imobiliari au inteles ca urbanizarea nu se mai rezuma la constructia de cladiri multietajate. Cand dezvolti apartamente nu este ca atunci cand construiesti spatii logistice in care doar depozitezi obiecte, iar oamenii au multe nevoi suplimentare dincolo de oferirea unui spatiu de cazare. Astfel, componenta de lifestyle joaca un rol din ce in ce mai important in conceperea unui ansamblu rezidential. De asemenea, romanii interesati de o locuinta nu mai intreaba: "Am suma X, ce aveti de banii acestia?" Ci, merg, verifica scolile din apropiere, se intereseaza de toate facilitatile oferite, compara, petrec mult timp pe internet. Dar, acestea nu sunt singurele tendinte din piata rezidentiala.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola