Mindaugas Valuckas, Hanner Group: Romania nu inseamna pe harta dezvoltarilor rezidentiale doar constructii de locuinte ieftine si atat

Piata rezidentiala din Romania devine din ce in ce mai matura, odata ce dezvoltatorii locali si internationali de locuinte se profesionalizeaza si incep sa inteleaga ca Romania nu inseamna, pe harta dezvoltarilor rezidentiale, doar constructii de apartamente ieftine si atat. Ca urmare, piata de profil a inceput sa ofere si un spatiu tot mai mare dezvoltatorilor mari, care aduc un standard mai ridicat de calitate si dispun de capacitatea de a dicta trendul in industrie. In acelasi timp, cumparatorii romani de locuinte sunt mai mult decat pregatiti sa faca un upgrade imobiliar si sunt deschisi la inovatii si concepte noi importate de catre dezvoltatori, apreciaza Mindaugas Valuckas, member of management board Hanner Group.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola