Cristian Fugaciu, Marsh Broker: Romanii acorda o mare importanta asigurarii de sanatate oferita ca beneficiu extrasalarial la angajare

Cele mai dinamice produse de asigurare in acest an au fost beneficiile extrasalariale pentru angajati, precum asigurarile de sanatate sau pensiile private, in cadrul portofoliului Marsh Broker, evolutie destul de accentuata si la nivelul intregii piete de asigurari, potrivit lui Cristian Fugaciu, directorul general al companiei de brokeraj. "Cresterile de 50% declarate de catre companiile de asigurari sunt reale pe segmentul de asigurari de sanatate. La noi, avansul se situeaza undeva intre 30 si 40%. Aceasta evolutie este sustinuta de o cerere foarte ridicata din partea companiilor, ai caror angajati si-au schimbat mentalitatea in ultimii ani si care incep sa fie constienti de faptul ca atat pensia privata, cat si asigurarea de sanatate constituie un beneficiu real care ii scuteste de cheltueili personale foarte mari. Ei acorda o importanta mai mare asigurarii de sanatate, ca beneficiu oferit de companie, in momentul angajarii", spune seful Marsh Broker.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola