Piata imobiliara din Romania isi continua avansul accelerat, iar randamentele nu dau semne sa scada in sectorul rezidential

Intr-un context oportun al unor rate bancare scazute pentru creditele acordate populatiei si o economie care se bucura de prognoze pozitive, piata rezidentiala din Romania a luat avant in 2016, iar pentru anul urmator sunt anuntate in continuare foarte multe proiecte de profil. Astfel, daca numarul de locuinte livrate in Bucuresti si imprejurimi va ajunge pana la finalul anului la 13.000 de unitati, in crestere cu aproximativ 20% fata de anul anterior, la nivel national, pe de alta parte, peste 30.000 de locuinte in ansambluri rezidentiale ar trebui sa fie finalizate in acest an, cele mai mari piete rezidentiale din tara fiind Cluj Napoca, Sibiu si Constanta, cu peste 2.000 de unitati livrate in fiecare, acestea fiind urmate indeaproape de Brasov, Iasi si Timisoara, arata, de exemplu, brokerul imobiliar Coldwell Banker.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola