Tomas Manjon, Mantor: Dezvoltarea unui proiect imobiliar in Romania, plina de incertitudine. In orice moment se poate modifica o norma, care te impiedica apoi, sau un aviz

Tomas Manjon, co-fondator al grupului spaniol Mantor, dezvoltator imobiliar care a primit recent aprobarea pentru Planul Urbanistic Zonal al ansamblului de locuinte Trastevere, apreciaza ca piata rezidentiala din Romania dispune de un potential ridicat, deoarece "exista o cerere foarte mare pentru locuintele existente, alimentata de cresterea salariilor populatiei si accesul facil la finantare. Pe de alta parte, riscurile principale sunt reprezentate de modificarea pretului la terenuri, care depinde de economie, precum si de lipsa de siguranta juridica, care tine de politica". Afla de ce ar schimba investitorul spaniol cota de TVA aplicata la achizitia de locuinte si ce proiecte rezidentiale pregateste grupul Mantor pentru 2018.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola