Cu bugetul unui apartament in Herastrau, in Pipera poti sa inchiriezi o vila: pe unde trece granita dintre lux si premium

Profilul clientilor care inchiriaza proprietati in zona de nord a Capitalei nu prea s-a schimbat in ultimii 10 ani - acestia sunt, in continuare expati si oameni de afaceri. Pentru clientii cu bugete mai mici de 1.000 euro/luna conteaza mai mult bugetul, iar in general acesta nu creste. Acest tip de client este orientat mai mult catre o locuinta care sa ofere un anumit nivel de confort, insa fara a depasi bugetul. Pentru clientii cu bugete peste 1.500 euro conteaza mai mult proprietatea (suprafatele, impartirea, calitatea finisajelor) si locatia. Pentru acesti clienti bugetul poate creste daca gasesc o proprietate care le depaseste asteptarile si nu conteaza ca in Pipera, de exemplu, chiriile sunt la jumatate fata de Soseaua Nordului - Herastrau. Mai precis, cu bugetul unui apartament in Herastrau, in Pipera poti sa inchiriezi o vila.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola