Elisabeta Bosneag, Knight Frank: O companie trebuie sa fie din ce in ce mai inventiva cu spatiul de birouri pentru a isi pastra angajatii

Dezvoltarea si intelegerea mediului in care angajatii unei companii isi desfasoara activitatea a devenit, in ultimii ani, un aspect important pentru succesul si performanta acesteia, iar, ca urmare, asteptarile chiriasilor cu privire la facilitatile oferite de catre dezvoltatorii de cladiri de birouri s-au schimbat sau amplificat, in functie de situatie. Astfel, daca accentul ramane legat de prezenta unui open space generos, in acelasi timp, retentia personalului de calitate se traduce, deseori, si prin existenta a cat mai multe si sofisticate locuri de relaxare pentru angajati, apreciaza Elisabeta Bosneag, associate director project management & industrial division, Knight Frank. .

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola