Bogdan Ivan, URBANIS: Evolutia pietei imobiliare va continua pe un trend ascendent, daca nu vor aparea alte blocaje legislative si birocratice

In piata imobiliara se discuta deja despre un avans nesustenabil al preturilor la constructiile rezidentiale si se pune intrebarea daca oferta va ramane destul de elastica pentru a sustine cererea de locuinte, in continuare, ridicata. Dar, poate cel mai important factor de "tulburare" a evolutiei pietei rezidentiale ar putea fi dat de cate faptul ca exista "din ce in ce mai multe cerinte sau mai bine zis probleme legislative, birocratice care pot influenta foarte usor si in mod negativ domeniu imobiliar", apreciaza Bogdan Ivan, secretar general al Asociatiei Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania - Urbanis. El subliniaza ca "cel mai important ar fi pentru toti cei care sunt in directa legatura cu acest domeniu sa intelegea importanta lui pentru economie si sa-l trateze cu importanta cuvenita".

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola