Despre business si inovatie in industria de frumusete cu Angela Cretu, vicepresedinte Avon Europa Centrala: Noua provocare in piata este sa te intrebi permanent de ce ii esti o alegere si de ce i-ai fi si maine

Este unul dintre vicepresedintii companiei americane de cosmetice Avon, iar recent a preluat conducerea Europei Centrale, dupa ce anterior detinuse aceeasi pozitie pentru un grup de 17 tari din regiunea Turcia, Orientul Mijlociu si Africa si pentru Europa de Est. Lucreaza in cadrul Avon de mai bine de douazeci de ani, a inceput ca manager de vanzari si a ocupat de-a lungul timpului mai multe functii de conducere la nivel international. Odata cu repatrierea sa, am stat de vorba cu Angela Cretu despre provocarile noii regiuni pe care o va coordona, cum difera modelul de business din Europa Centrala, cum se pozitioneaza Romania in cadrul acesteia si care sunt trendurile in industria de frumusete.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola