Dimitris Raptis, Globalworth: Romania va ramane principala tinta de investitii; yield-urile sunt cu doua p.p. mai mari decat in alte tari din regiune

Globalworth Real Estate Investments, liderul pietei de cladiri de spatii de birouri din Romania, cu active de peste 1 miliard de euro, a anuntat recent extinderea activitatii companiei si in Polonia, dupa ce a incheiat un acord de investitii conditionat pentru achizitionarea a cel putin jumatate din societatea Griffin Premium RE (GPRE), al carei portofoliu, in valoare de peste 500 de milioane de euro, cuprinde sase cladiri de birouri si trei proprietati cu destinatii multiple. In acest context, Dimitris Raptis, deputy CEO Globalworth, spune ca in pofida achizitiei din Polonia, compania nu isi va muta atentia dinspre Romania, avand in vedere ca yield-urile pe segmentul de spatii de birouri din Bucuresti sunt, in continuare, cu cel putin doua puncte procentuale mai ridicate decat in celelalte tari din regiune.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola