Proprietar sau mai bine chirias? Ce indicatori din piata de real estate te pot inspira sa nu mai cumperi intr-o bula imobiliara

Ai cumparat o locuinta inainte de criza financiara recenta, iar valoarea de piata a casei tale s-a injumatatit in doar opt ani? Mai mult, daca ai accesat si un credit ipotecar pentru aceasta achizitie, investitia ta nu a fost poate cea mai inspirata. Privind la piata rezidentiala in acea perioada si pentru un cumparator obisnuit era evident ca locuinte sunt tot mai scumpe, iar tendinta era de crestere a preturilor. Avand nevoie de o casa, a amana achizitia insemna evident sa plateasca mai mult in viitor. Piata oferea insa semnale ca lucrurile nu mai pot mege in directia data, iar preturile urmau sa cunoasca o ajustare abrupta in sens invers. Exista insa un set de indicatori a caror valoare te pot inspira sa nu mai cumperi intr-o bula imobiliara.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola