Favi Stelian, Shikun & Binui RED: In Bucuresti se observa tot mai mult o scadere a calitatii vietii din cauza traficului

Dezvoltarile imobiliare din Capitala care au avut loc in ultimii ani au generat o presiune uriasa asupra traficului rutier si a sistemelor de transport in comun, in conditiile in care noile cladiri de spatii de birouri au fost ridicate preponderent in nordul orasului, iar proiectele rezidentiale au cautat, pentru o accesibilitate mai ridicata a populatiei la finantare bancara, terenuri aflate in zone cat mai marginale, in special in sud si in est. "Ceea ce observam in Bucuresti este scaderea calitatii vietii din cauza traficului si a capacitatii mijloacelor de transport in comun. Imaginile cu sute de oameni care se inghesuie zilnic la orele de varf dimineata sa ajunga la birou sunt deja o obisnuinta. Evident ca preferintele romanilor cu privire la locuinte s-au schimbat, in aceste conditii. Oamenii cauta acum tot mai mult proiecte in zone bine dezvoltate, de unde pot ajunge relativ usor la serviciu si bine deservite de facilitati - educationale, comerciale si de petrece a timpului liber", spune Favi Stelian, Shikun & Binui RED Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola