Modificarile aduse legilor justitiei din Romania, dezbatute in Parlamentul European. Europarlamentar portughez: Cum este posibil ca un om ca Liviu Dragnea, cu trei dosare penale, sa mai ramana in functie?

Parlamentul European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg, a dezbatut miercuri modificarile aduse legilor justitiei din Romania. Europarlamentarii romani membri ai PSD si ALDE au incercat sa explice ca lupta anticoruptie de la noi din tara este, de fapt, un abuz impotriva cetatenilor. Europenii nu s-au lasat insa intimidati si au subliniat faptul ca ofensiva majoritatii guvernamentale de la Bucuresti impotriva independentei justitiei are la baza dorinta unor politicieni romani de a scapa de dosarele penale, dar au atras atentia si asupra faptului ca varful de lance al modificarilor legilor cheie din sistemul judiciar este liderul principalului partid de guvernamant, un politician condmnat definitiv pentru fraude electorale si trimis in judecata in alte doua dosare, dintre care unul pentru deturnare de fonduri europene.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola