Dovada ca preturile la carburanti au crescut din cauza accizei! Top "ministrii spun lucruri trasnite" despre pretul carburantilor

Pentru ca majoritatea ministrilor din Guvernul Tudose sustin ca nu au observat ca majorarea accizei la carburanti sa fi avut impact asupra pretului la pompa, si pentru ca in tot aparatul de stat, mult supradimensionat, nu s-a gasit o entitate care sa faca un studiu de piata pe aceasta tema, senatorul Florin Citu prezinta calculele realizate de Comisia Europeana. Ce rezulta din aceste calcule? Cu siguranta faptul ca nu uraganul este vinovat pentru majorarea preturilor la combustibili, pe care am resimti-o cu totii (unii direct la pompa, altii in preturile altor bunuri si servicii care au incorporat si costul cu combustibilul necesar producerii sau distribuirii), mai putin guvernantii.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola