Interviu cu fondatorii Books Express despre piata de carte straina, afacerile in crestere si stocuri virtuale de cinci milioane de titluri

Books Express, libraria virtuala a sotilor Dumitru, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 750.000 euro, iar pentru 2016 vizeaza o crestere a vanzarilor de carti de 25%. Lansata in 2009, in urma unei investitii de 10.000 de euro, libraria a crescut treptat de-a lungul timpului, cei doi antreprenori reusind sa amortizeze investitia inca din primul an. Pe langa cresterea vanzarilor, Books Express s-a pozitionat in piata de carte romaneasca ca una dintre cele mai importante librarii de carti straine, in special in limba engleza si germana, pe domenii si nise specializate. Despre piata de carte, stocuri virtuale si afacerile librariei, aflati din materialul urmator.  

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola