Francois Coste, CCIFER: Romania, un levier de competitivitate la nivel european pentru investitori: gasesc aici talente, inovatie si spirit antreprenorial

Mai mult de 3.000 de companii cu capital francez sunt prezente pe piata locala, iar in cadrul acestora sunt agajati peste 120.000 de romani. Conform datelor BNR, companiile din Franta au investit direct in Romania circa 4,2 miliarde de euro, in principal in industrie, servicii financiare si comert, iar valoarea cumulata a cifrei de afaceri realizata de catre companiile franceze in tara noastra se ridica la 17 miliarde euro. Valorile sunt semnificative si importante pentru Romania. Francois Coste (foto), presedinte al Camerei Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER) si CEO al companiei de asigurari Groupama, a explicat pentru Wal-Street.ro ce stimulente fiscale ar putea atrage mai mult investitori straini, de ce avantaj comparativ dispune Romania comparativ cu tarile din regiune, precum si impactul geopolitic al vizitei lui Emmanuel Macron in tara noastra.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola