Antoniu Panait, Vastint: Vrem sa redam Capitalei zona centrala Timpuri Noi care a fost "uitata" pana acum de alti dezvoltatori imobiliari

Vastint Romania, parte a grupului Interogo Holding AG din Elevetia de servicii financiare si imobiliare, care s-a desprins din Inter IKEA Group in mai 2016, a inaugurat la finele saptamanii trecute primele doua cladiri, in suprafata totala de 32.000 metri patrati de spatii de birouri inchiriabili, din cadrul proiectului mixt Timpuri Noi Square din Capitala. Cele doua cladiri se afla la un grad de ocupare de doar 70%, comparativ cu media de peste 95% din zona Calea Floreasca - Barbu Vacarescu, de exemplu, in special, deoarece dezvoltatorul nu a mizat pe atingerea unei rate de neocupare cat mai reduse in perioada constructiei, insa Antoniu Panait, director general al Vastint Romania, afirma ca este optimist si mizeaza pe locatia "centrala" in oras a proiectului Timpuri Noi Square in a atrage noi chiriasi.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola