Gabriel Voicu, Coldwell Banker: 2017, cel mai bun an pentru investitii de locuinte. Avem predictibilitate la Prima Casa, iar preturile sunt pe un trend ascendent

Daca in 2016 piata rezidentiala s-a confruntat cu impactul la nivel de perceptie al consecintelor Legii darii in plata, 2017 reprezinta anul cu cel mai "linistit" debut de dupa criza financiara, iar cresterea continua a preturilor din ultimul an si jumatate a creat contextul perfect pentru investitii in achizitia de locuinte, apreciaza Gabriel Voicu, directorul Diviziei New Homes al Coldwell Banker Affliliates of Romania. "Tot timpul oamenilor le-a fost teama sa cumpere, iar frica principala era: «daca mai scade pretul». Acum avem un an si ceva de cand se tot vorbeste de cresteri de preturi, indiferent daca sunt de 3% sau 5%, depinde de sursa. Cert este ca vom avea cresteri de preturi si in 2017", arata managerul Coldwell Banker.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola