Richard Aboo, Cushman & Wakefield: Romania a devenit cel mai interesant "pariu" din Europa Centrala si de Est pentru investitorii straini

Romania a devenit cel mai interesant "pariu" din Europa Centrala si de Est (ECE) pentru investitorii straini, iar ca urmare Bucurestiul si celelalte mari orase din tara noastra, precum Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi si Brasov apar tot mai frecvent in prezentarile consultantilor cu privire la "business location advisory", spune Richard Aboo, head of office CEE, in cadrul Cushman & Wakefield. "Este bine cunoscut faptul ca ECE a devenit un hub al serviciilor de BPO (business process outsourcing - n.r.) si SSC (shared service center - n.r.). Intr-adevar, focusul, in ultimii ani, a fost in directia Poloniei, deoarece reprezenta o economie relativ stabila si o piata puternica, aflata in crestere. Acum, insa, interesul pentru Romania al investitorilor se afla deja in carti pentru multe investitii", arata reprezentantul Cushman & Wakefield. 

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola