Brian Morris, MasterCard: Usurinta cu care se vor realiza tranzactiile ii va face pe oameni sa renunte la folosirea numerarului

Sistemul financiar traditional va ramane doar o amintire in mintile nostalgicilor. Teancurile de hartii semnate la ghiseul bancilor, zecile de parole de autentificare si tendinta de a avea un portofel burdusit cu numerar sunt doar cateva aspecte pe care evolutia tehnologiei le va da uitarii. Usurinta cu care tranzactiile vor fi realizate ii va impinge pe oameni, indiferent de varsta, sa migreze catre solutiile digitale. Procesatorii de carduri si solutii de plata, bancile si fintech-urile, fac parte dintre actorii care vor pune umarul la o mai usoara incluziune a populatiei in tot ceea ce inseamna sfera financiara. Despre beneficiile pe care tehnologia le aduce sistemului financiar si felul in care se va simplifica considerabil viata consumatorului am discutat cu Brian Morris, vicepresedinte Digital Payments & Labs Europe, MasterCard Europe, care a participat ca speaker in cadrul conferintei Future Banking, organizata de catre wall-street.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola