Mindaugas Valuckas, Hanner Group: In Romania, lucrurile nu sunt in alb sau negru, ci cate putin din fiecare. Inca mai exista acele zone "gri"

Dezvoltatorul lituanian Hanner a intrat pe piata din Romania acum mai bine de zece ani, atras de oportunitatile de business in industria imobiliara oferite de catre aceasta tara emergenta, si a investit, pana in prezent, peste 100 de milioane de euro, in trei proiecte rezidentiale: The Park Apartments, Carol Park Residence si City Residence. Urmatoarea investitie planificata va fi intr-un proiect mixt de spatii de birouri si peste 200 de apartamente, pe platforma fostei fabrici de bere Grivita. In pofida faptului ca obtinerea autorizatiilor de constructie a avut un nivel de dificultate mai ridicat, fiind implicata si Comisia Nationala a Monumentelor Istorice, Mindaugas Valuckas, membru in boardul grupului Hanner, a declarat, in cadrul unui interviu acordat Wall-Street.ro, ca autoritatile din Romania au reusit sa "imbunatateasca" procesul de acordare a autorizatiilor de constructie, dar a subliniat ca exista in continuare anumite reglementari legislative care nu sunt clare si lasa loc de interpretari, iar din aceasta cauza se poate ajunge la "inghetarea" unor proiecte care dispun totusi de toate autorizatiile de constructie.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola