Interviu cu Ovidiu Sandor, dezvoltatorul cartierului creativilor din Timisoara. Cum se adapteaza piata imobiliara la noile realitati sociale

Ovidiu Sandor pregateste un nou proiect imobiliar in Timisoara. Dupa City Center din acelasi oras si The Office din Cluj-Napoca, dezvoltatorul incepe anul viitor constructia unui proiect de anvergura in centrul orasului de pe malul raului Bega, un proiect multifunctional, care combina locuintele cu spatii de birouri si servicii. De fapt, acest proiect face parte dintr-o noua generatie de birouri si este un punct de plecare intr-o tendinta noua care se contureaza in domeniu: aceea de a construi cartiere, comunitati, proiecte mixte care sa raspunda nevoilor noilor clase sociale. Am vorbit despre noile tendinte dar si despre proiectul care va schimba fata Timisoarei, intr-un interviu video.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola