Cum au stimulat multinationalele apetitul investitorilor din piata rezidentiala: yield-ul obtinut a fost mai mereu de 6-8%/an

Dezvoltarea imobiliara, fie ea premium sau nu, a fost stimulata intotdeauna de catre toti factorii economici ai zonelor in care se afla. Situatia economica a Romaniei din ultimii ani a incurajat deschiderea unor noi centre ale multinationalelor, in special in zona de nord a Capitalei, creand astfel noi locuri de munca, potential financiar de cumparare de locuinte si interes pentru achizitii imobiliare. In acelasi timp a crescut si cererea pe segmentul inchirierii de proprietati si concomitent de investitii, din partea romanilor, in active imobiliare cu randament superior majoritatii capitalelor europene. Si cetatenii straini au dezvoltat un apetit pentru piata imobiliara din Bucuresti, aflata in plina crestere, dar, cu toate acestea, cumparatorii de locuinte premium sunt preponderent romani.  

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola