Francois Coste, Groupama: Asigurarile sunt despre continuitate si nu despre protectie. Ideal ar fi ca "beneficiul palpabil" sa nu existe

Francois Coste se afla in Romania de peste cinci ani, unde coordoneaza, in calitate de director executiv, operatiunile locale ale asiguratorului francez Groupama. In aceasta perioada, a asistat atat la revenirea economiei locale, dupa perioada de criza, cat si la punctul de turnura pentru piata de asigurari, asa cum el insusi numeste anul 2016, in care industria de profil, per ansamblu, a trecut pe profit dupa 10 ani de pierderi. Cu toate acestea, asiguratorii se lovesc in continuare in Romania de asteptarea unui "beneficiu palpabil" din partea clientilor, in principal la asigurarile facultative, ceea ce ar putea fi unul dintre motivele pentru care gradul de penetrare al asigurarilor nu s-a imbunatatit foarte mult.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola