Silviu Grigorescu, Hanner: Am avut anul trecut clienti care au cumparat si cate patru apartamente in The Park Apartments pentru investitii

Silviu Grigorescu, directorul general al Hanner Romania, dezvoltatorul proiectului rezidential The Park Apartments din Capitala, spune ca a remarcat odata cu anul trecut formarea unui segment de clienti din ce in ce mai activ care nu mai achizitioneaza imobile pentru uz propriu, ci pentru a investi sume mai mari de bani in numerar. "Cei care au obtinut sume importante dintr-o afacere, vanzarea unor bunuri cu valori mari sau o mostenire prefera sa plaseze aceste fonduri acum in bunuri imobiliare, deoarece randamentele sunt net superioare" altor variante de plasamente. "De exemplu, am avut anul trecut clienti care au cumparat si cate patru apartamente", spune seful Hanner Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola