Ce spun cei mai mari proprietari de imobile din Europa despre dezvoltarile "age-friendly" si impozitul progresiv propus pentru sectorul de retail din Polonia

Proprietari de dezvoltari rezidentiale si comerciale, dezvoltatori, centre comerciale sau investitori institutionali din Uniunea Europeana, care detin si administreaza proprietati imobiliare a caror valoare depaseste 1.500 miliarde de euro, s-au reunit la Bruxelles sub umbrela EPF (European Property Federation) pentru a discuta principalele aspecte legate de cadrul de reglementare existent si viitoarea legislatie europeana care vizeaza, in principal, dezvoltarea de proprietati imobiliare. In cadrul intalnirii de lucru a fost prezenta si Asociatia Proprietarilor de Cladiri din Romania (RABO), prima organizatie care reuneste unii dintre cei mai importanti investitori in cladiri comerciale din Romania si al carei fondator si presedinte este omul de afaceri si unul dintre cei mai mari proprietari de cladiri de birouri, Liviu Tudor.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola