Dimitris Raptis, Globalworth: Nu excludem noi investitii si in alte zone din Capitala, precum Expozitiei sau centru-vest

Valoarea de piata a portofoliului Globalworth, cel mai mare proprietar de spatii de birouri din Romania, a urcat cu 4,1% in al treilea trimestru din acest an, la 1,088 miliarde euro, comparativ cu nivelul inregistrat la 30 iunie 2017, moment in care se afla la 1,045 miliarde euro. Cresterea a fost determinata in principal de achizitia in luna august a cladirii Green Court Building C, de la Skanska, si de investitiile in proprietatile in curs de dezvoltare, precum Globalworth Campus din Pipera. Dezvoltatorul nu renunta insa la intentia de a isi consolida pozitia si a anuntat ca se afla in procedura de due-diligence pentru inca trei cladiri de spatii de birouri in valoare totala de 250 milioane euro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola