Industriile creative, contributie majora la economia romaneasca; IT&C este fruntas. Cat de profitabile au fost companiile din sectoarele creative

Departe de a fi un trend sau un subiect pentru a da substanta a ceea ce mult timp s-a considerat a fi un domeniu incomparabil in termeni de seriozitate cu energia sau finantele de exemplu, industriile creative au devenit adevarate motoare de crestere ale secolului 21. Dintr-acestea, IT&C-ul este fruntas, cu jumatate din procentul de 7% reprezentat de industriile creative in PIB-ul Romaniei in 2015. Ce alte sectoare au o contributie majora la economia romaneasca, ce cifra de afaceri si profit au inregistrat companiile private din cadrul industriilor creative, estimate de autoritati la a ajunge la un procent de 10% din PIB pana in 2020, aflati din analiza de mai jos.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola