City Insurance, trece peste Allianz-Tiriac la subscrieri, iar piata de asigurari pare sa aiba din nou un lider din RCA cu "picioare de lut"

Scriam in luna august 2016 faptul ca exista o meteahna in piata asigurarilor din Romania, iar aceasta se numeste RCA. Preferata cu precadere de catre asiguratorii cu capital romanesc, RCA continua sa ramana o linie de business neprofitabila pe termen lung, dar care asigura un salt rapid catre pozitii de top in piata de profil. La acel moment, datele statistice centralizate de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) aratau ca Asirom VIG devenea cea mai recenta companie de asigurari care urca in acest mod, de la pozitia a patra la final de 2015, pana pe primul loc in doar trei luni, la o cota de piata de 15,42%. Recent, insa, City Insurance a cunoscut o crestere, de asemenea, fulminanta, mult peste "succesul" Asirom.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola