Adriana Grecu, Aon Romania: Beneficiile extrasalariale au facut diferenta, in ultimii ani, in cele mai concurentiale industrii

Cresterea productivitatii angajatilor vine in mod firesc ca urmare a unui nivel de implicare ridicat al angajatilor, dar ea poate fi influentata si de alti factori, cum ar fi strategia de dezvoltare a companiei cu un departament de HR bine conturat si o strategie definita, apreciaza Adriana Grecu (foto), CEO Aon Romania, unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari corporate de pe piata locala. Ca urmare, in ultimii ani, beneficiile extrasalariale au facut chiar diferenta in anumite industrii extrem de concurentiale, precum automotive, IT, Retail sau Farma. Adriana Grecu va fi speaker in cadrul celei de-a doua editii a conferintei WS2GROW , organizata de Wall-Street.ro. Vino pe 20 septembrie, la Sheraton, sa o asculti!

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola