Allianz-Tiriac Asigurari: Transportatorii au un comportament imoral. Sunt vinovati de producerea multor accidente si in acelasi timp pun presiune pe RCA

In ce masura recenta plafonare a tarifelor RCA aduce un beneficiu consumatorului final? Repezentantii Allianz-Tiriac Asigurari au declarat pentru Wall-Street.ro ca acest aspect ar trebui privit din prisma a doua perspective: cea a consumatorului final, respectiv, persoana pagubita si cea a contractantului politei de asigurare, adica a celui din vina caruia s-a produs un accident. Astfel, asiguratorul considera ca devine "imoral sa fii vinovat pentru producerea unui accident si in acelasi timp sa pui presiune pe nivelul pretului platit fara sa te gandesti la disponibiltatea banilor pentru despagubire", referindu-se in special la protestele de strada ale transportatorilor in urma carora s-a ajuns la plafonarea tarifelor RCA.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street PRO*

Prin abonamentul Wall-Street PRO, devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont

Ne citesc zilnic

2 Parale
4 Brands
A.T. Kearney
Allianz Tiriac
Auchan
Bilka
Casa de Insolventa Transilvania
CBRE
Colliers International
Danone
DB Schenker
Dedeman
Emag
Golin
Grayling
Intercapital Invest
Knight Frank
Lidl
Mass Media Consulting
OMV Petrom
Orange
PI2
Premium Communication
Raiffeisen Bank
Safety Broker
Telekom
Total PR
Velux
Vola